En riktig dålig dag

En snöig Isabella i pulkan på väg från dagis

Ja i dag har det varit en riktigt dålig dag. Morgonen började med att jag missade den buss som jag hade tänkt att åka med pga att dom inte skottat så det tog längre tid att gå, ett steg fram två steg bak typ. Retligt när bussen kör om en när man nästan är framme vid hållplatsen och sedan var ju självklart pendeltågen försenade..Suck!

Jag har haft ont och varit jätte trött hela dagen och den projektanställde tjejen har gått mig på nerverna. Skönt nog så ska jag vara ledig i morgon, jag är så glad att min snälle chef beviljade det för jag känner bara att jag verkligen behöver det. Skönt nog så hann jag jobba bort allt innan jag gick hem i dag och då känns det ju lite bättre när man är ledig.

Ringde dagis på vägen hem så Isabella var påklädd när jag kom, tack och lov för just nu är hämtningen ett jätte problem. Det blev pulka hem från dagis i dag för att försöka ta sig fram med vagnen skulle vara en omöjlighet kände jag och såg till att G lämnade pulkan på dagis i morse.

Självklart så halkade jag precis nedanför dagis och slog i svanskotan riktigt rejält och det gjorde och gör så förbaskat ont. Snön vräkte ner och eftersom vi inte fått tag på en bättre pulka till Isabella så har jag ju nu hjälp kommunen att skotta hela vägen hem från dagis. (Snön samlar sig under pulkan för er som inte har en bebispulka) Det var så tungt och jävligt och ont i hela min kropp gjorde det och ilskan växte inom mig då tankarna på att G, som dessutom inte är gravid, aldrig behöver uppleva detta då han alltid har bilen. När jag nästan var hemma tänkte jag på varför jag inte ringt en taxi det hade varit guld värt även fast det inte är en jätte jätte lång sträcka. Jag ville bara grina men vad skulle det tjäna till??

När vi kom hem och fått av alla blöta kläder kröp Isabella och jag upp i soffan och mös. Jag hittade ett undangömt kakpaket (lycka) som vi festade till på. Jag vet det är bara torsdag i dag och vi ska inte äta sånt men i dag var vi värda varenda liten smula och mitt humör blev betydligt bättre av att få ligga och kramas med min lilla prinsessa.

Liggande ställning är det enda som fungerar för mig men alla vet ju att när man är ensam med en 2 åring så är det en omöjlighet att få ligga ner längre stunder. Det har blivit några kortisar i soffan med kakorna och sedan i sängen med några böcker. Men i övrigt har man fått köra på som vanligt och jag är less på att vara så mycket själv och bättre blir det tyvärr inte nu när G börjar sitt nya jobb på måndag vilket också irriterar mig mer dagar som dessa.

Nå ja nu ska jag sluta gnälla, Isabella sover sött i sin säng, jag ligger skönt och jag ska få vara ledig i morgon. Dessutom ska jag snart ringa Sara och vi ska boka in en spadag nu i feb/mars med behandlingar och det är ju helt underbart!

Hoppas ni haft en betydligt bättre dag i dag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Skönt att du fick vara ledig idag,känner igen det där med ilska o ledsamhet när man var gravid fyyy men snart går det över men jag tycker såååå synd om däj!kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *