Isabellas omgjorda rum

Innan jag åkte idag så snabbfotograferade jag Isabellas rum som jag målat och möblerat om. Mycket saker har hon men nu blev det lite mer lekyta på golvet så det är bra. När vi kom hem i kväll blev Isabella överlycklig när hon såg sitt rum så hon gillade de i alla fall.  Det blev kanske inte dom bästa bilderna men ja var ju då det var dagsljus, men det är ju ett litet smakprov i alla fall. Fler bilder lär ju komma fram över här. Hade ju känts bättre om vi lagt om golvet nu också men det kommer, man kan inte hinna allt.
För att se några bilder från hur det såg ut innan, klicka här♥

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad fint det blev! Jättefin möblering där kommer hon trivas att laga mat och leka i massor! Hoppas ni får en jättefin måndag! lycka till ikväll!

    Hälsa familjen från oss! Många kramar från Anna & Alexander

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *