Ny vecka igen

I dag är jag trött för jag vaknade 4.35 när Isabella kom in till oss i morse. Isabella somnade om på en gång men inte jag tyvärr. 5.50 gav jag upp efter en massa grubbel över mitt liv och hur less jag är just nu på allt och jag åkte till jobbet. Det är skönt att komma in före alla andra och jobba undan lite.

Jag har inte mått något vidare bra idag, ont i svanskotan och bebis har knölat och lagt sig konstigt i magen hela dagen, hua!

I dag hämtade jag en glad unge för en gångs skull 🙂 Vi har sedan 2-3 veckor tillbaka problem med hämtningen, Isabella vill först inte gå hem men så fort vi kommer ut så går det över men det är väldigt jobbigt och jag kan ha ångest inför hämtningen vissa dagar. Bäst går det när jag ringer i förväg och hon klär på sig och är klar när jag kommer men också när jag är med en stund inne på dagis och leker lite med alla barnen innan vi går. Den här perioden går väl över snart den också…

I kväll fick Isabella vara hos Elis och hans pappa och leka medan jag och Sofi åkte på vår vattengympa. Isabella tjatade redan vid dagis om Elis och att hon skulle till honom och leka 🙂 Sötnosar!

Nu är det sängen, tidningar och lite OS som gäller för mig.
Hoppas ni haft en bra måndag!

Isabella skulle vara fin med halsband & armband när hon skulle till Elis idag

Dessa tidningar blir det som sällskap i kväll

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad söt hon är som vill åka till Elis!Vad kul att hon var glad när du hämtade henne!Hoppas det gick bra på vattengympan och att den känns bättre i svanskotan imorgon, och att bebis lägger sig bra..;) Saknar dig!!
    Massa kramar på dej..

  2. Söt hon är! Usch de är jobbigt med dessa fajter, Nova har kommit in i trotsåldern!! Kan själv, jag vill inte, jag måste är fraserna här hemma! Stor Kram!

  3. Anna: Vattengympan gick bra, lite tråkig instruktör bara men det är skönt att få känna sig lite mindre tung.

    Caroline: Visst är det härligt med trots??!!! Underbart 🙂 Man blir ju smått galen i mellan åt!

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *