På min önskelista

Jag har sedan långt tillbaka velat ha denna morgonrock/mysplagg från Boob men aldrig fått arslet ur vagnen… Just nu kan jag inte bestämma mig för om jag vill ha den i pink (mörkrosa) eller bubblegum (ljusrosa). Pink är är den jag velat ha men för tillfället är den slut i min storlek i Boobs webbutik men den finns ju på andra ställen…och då började jag fundera på bubblegumfärgen för den är ju också fin och jag har inte sett den tidigare, men jag vet inte. Vad tycker ni?? 🙂

Join the Conversation

6 Comments

  1. Får nog lov att hålla med sofi där jag gillar verkligen den ljus rosa
    den kommer klä dig alldeles perfekt!Härliga färger!!

    Kramar*

  2. Jag har den mörkrosa varianten. Och den är helt underbart mjuk och skön, perfekt över en gravidmage.
    Rekommenderas verkligen 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *