Syskonvagnsgrubbel

Usch jag grubblar och har grubblat länge på det här med syskonvagn. Jag hade ju bestämt mig för att slippa ställas inför det här, jag skulle ju bara ha ett barn och om det skulle komma fler skulle det gå några år i mellan. Ja nu blir det ju inte alltid efter planering (bevisligen) så jag måste nu ställas inför detta val! Dom jag just nu är sugen på är den nya Urban jungle duo 2010 men jag undrar om jag kommer att tycka att den är bred och så. Den är visserligen bara 10 cm bredare än vår Urban single. Därför tänkte jag på Phil and Teds vagnar, som jag blivit rekommenderad av fler, dom verkar ju jätte smidiga men jag blir inte riktigt kompis med att ha bebis där nere vid knäna…. OjOjOj det här är inte lätt 🙂 På lördag ska vi i alla fall ge oss ut och provköra, klämma och känna på vagnar för att se vad vi kan tänka oss. Lite kul ska det bli men det kan ju också bli väldigt dyrt.. 🙂

Urban jungle Duo

Phil and Teds “Vibe”                             Phil and Teds “Sport”


Det är i alla fall spikat att vi ska köpa en liggkorg och en ståbräda till vår Urban single som vi redan har. Det känns ju skönt att man bestämt något 🙂 och med det kommer man ju långt i början. Men eftersom Isabella sover middag och jag inte vill känna mig låst så behöver vi en syskonvagn, det är vi också klara med. Men det känns inte så stressigt att syskonvagnen måste finnas klar här hemma när bebis tittar ut om kanske några veckor men jag vill ha klart med vad vi ska ha i alla fall.

Någon som kan rekommendera något???
Alla tips är välkomna! 🙂

Join the Conversation

14 Comments

 1. Hej Anna.
  Hoppas att allt är bra med dig.
  Jag håller nog med dig om att Phil and Teds den är för långt ner. Om jag skulle köpa en syskonvagn skulle jag ta Urban jungle Duo. Den ser mycket skönare ut för barnen. Den tycker jag oxå ser mycket finare ut. Varför vet jag inte. 🙂 Hoppas att du hittar en vagn bland alla modeller.
  Har inte Emmaljunga någon fin vagn?
  De är ju ett svenskt märke 🙂

  Skulle vara kul att träffas snart. Kanske kan ta en räkafton 🙂

  Trevlig dag
  Kram

 2. Jag är super nöjd med min emmaljunga twin cangaroo! Men om jag skulle välja en av dessa så skulle jag nog ta UJ. Var och testade en PAT men jag kunde inte tänka mig att ha bebis nere vid fötterna. Lycka till i vagndjungeln! Kramar

 3. Min syskonvagn e jättebra;)jag ska oxå köpa ståbräda till Engla så man kan ha enkelvagn då vi ska åka buss/bil eller om hon sovit middag o vill gå:)kram kram lycka till.

 4. Hej Anna! Jag har Phil and Teds ”Sport” vagnen fast bara 1 barn, men jag gillar den skarpt! 🙂 Hoppas du hittar en bra vagn som du kommer trivas med! Kram

 5. Sofi: Jag såg att babyland har fått in den vagnen så vi får åka dit och klämma på den också 🙂

  Jeanette: Ja jag blir inte riktigt kompis med phil and ted och jag gillar urban så vi får se vad det blir 🙂

  Carro: Skönt att du är nöjd mer er. Tack det kan behövas 🙂

  Petra: Ja en ståbräda är nog väldigt bra vid sådana tillfällen. Isabella vill ju helst gå själv.

  Christina: Ja min syster och min kompis har varit jätte nöjda med sina phil and ted också. Vi får provköra och känna i helgen så får vi se vad det blir.

  Ebbas mamma: Tack det kan verkligen behövas 🙂

  Kram kram

 6. Jag hejar på Urban jungle..;) Men dem andra var bra med men den gillar jag mest!

  Kramar anna

 7. 🙂 Ja jag har också sagt att jag ALDRIG ska ha en syskonvagn.. tji fick vi kan man säga…

  Jag ska köpa ståbräda samt liggdel till vår UJ som vi har nu.. men jag behöver ju en vagn där båda barnen(shit jag ska ha TVÅ…) får plats. Vid promenader till dagis osv.. jag har ju ingen bil o man vill inte känna sig låst.

  Jag röstar på UJ! Jag tänker mig en begagnad då ekonomin är lite sådär just nu.. men UJ blir det.

  Kram

 8. Tycker P&T verkar hur smarta som hellst, tänk vilken liten plats den tar i både bil och på tunnebana/buss men jag håller med att det skulle kännas lite konstigt med en liten där i. UJn är super snygg men bred. Lycka till i barnvagns djungeln, shiiit vad skoj!!!

 9. Anna: Ja vi får se vad det blir.. 🙂
  Linda: Nä livet blir ju inte alltid som man tänkt sig.. Jag gillar ju oxå UJ!
  Johanna: Ja phil and ted är ju jätte smidiga…ja vi får se vad det blir från djungeln 🙂

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *