Vår lilla tjej

Hon hakar upp sig lite på slutet på 12 & 13

Isabella har imponerat på mig väldigt mycket den senaste tiden. Jag hänger nog inte riktigt med på att hon är över 2 år och inte min lilla bebis längre… Hon sjunger med i en massa sånger, sjunger själv och gör rörelser, pratar mycket och berättar saker, förstod hur man åker skidor, klär på och av sig nästan helt själv, räknar till tolv ibland till 15… Vart tog min lilla bebis vägen? 🙂 Numera måste man passa sig för vad man säger för hon härmar. Här om dagen när vi åt middag kom G på något som han hade glömt att göra och utbrast  “Shit!” 2 sekunder senare hör vi ett litet gulligt “shit” från änden av köksbordet… Man får ju inte skratta men det var väldigt svårt kan jag tala om 🙂

Nu ska jag i väg på möte på dagis, hoppas jag inte somnar för jag är supertrött!
Isabella och Pappa G ska vara hemma och busa. Isabella springer just nu runt och tjatar om att “Lilla prinsessan” snart börjar på Barnkanalen 🙂
Hoppas er onsdag varit bra!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Hon härmade inte efter Lilla Prinsessan idag? Det gjorde nämligen Nova..Dumbom gick hon och sa hela tiden..Som sagt de är svårt att hålla sig från skratt 🙂

    Hoppas ni mår bra!

    Stor Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *