Veckan som gått

Måndags: Isabella och G var lediga och busade hemma hela dagen. På eftermiddagen kom Isabellas morfar på middag och besök. Det var mycket uppskattat av oss alla. Tyvärr var min vattengympa inställd men det gjorde ju inte så mycket för då fick jag ju träffa pappsen lite mer.

Tisdag: Gick in i vecka 32 i graviditeten och jag var hos barnmorskan och allt verkade bra med den lille parveln inne i magen. Tyvärr hade den vänt tillbaka sig så den låg med rumpan ner men det finns ju lite tid kvar för rackaren att vända sig rätt igen.

Onsdag: G var ledig förutom ett möte mitt på dagen så Isabella var några timmar på dagis och busade med sina dagiskompisar. På kvällen var jag på föräldramöte på Isabellas dagis pga att det skett en del förändringar. Det var ett bra och givande möte, dom har tex öppnat upp och sammarbetar mer med avdelningen bredvid och på den andra avdelningen har några från Isabellas grupp flyttat till så dom känner ju varandra sedan tidigare. Dom har också börjat måla och fått en atelje och gjort olika stationer runt om på dom två avdelningarna som bla bygg-, bil-,  tåg-, målar-, rörelse-, hem-, den lugna- och en vattenstation.

Torsdag: Ja det var ju den dåliga dagen…Läs här♥

Fredag: En skön ledig dag för mig och Isabella. Vi åkte ner och fikade med Anna som var uppe från Göteborg. Sedan blev vi bjudna på smaskig lunch hos gammelmormor. Efter vilan kom Isabellas mormor och hämtade Isabella och jag åkte själv hem till staden. Jag njöt i bilen hem genom att lyssna och skråla på hög volym till gamla låtar på bilstereon. Annars brukar man ju få skråla till “här kommer pippi långstrump” eller liknande…. 🙂 Många gamla minnen väcktes till liv genom låtarna. Väl hemma påbörjade jag mitt lilla projekt.

Lördag: Efter en god nattsömn och en lyxig sovmorgon fortsatte jag med mitt projekt. På eftermiddagen gav jag mig i väg för att beta av en del ärenden men när jag i den tredje affären fick till svar att även den saken som jag skulle ha var slut och skulle komma in igen i slutet av februari/början på mars tyckte jag att jag hade rätt att bli lite purken. Det var en vimpel från Pralin, en lampa från Mio, en bokhylla från Stalands möbler. Nåja jag åkte och trängdes på Ikea och därifrån kommer man ju aldrig tomhänt även fast jag även där råkade ut för en del saker som var slut och skulle komma in i slutet av februari/början på mars, suck! Det blev i alla fall blommor, krukor, hyllor, ljus och lite saker till Isabellas köksutrustning som tallrikar, glas bestick och bakgrejer.

Söndag: G kom hem från jobbet och väckte mig 6.50, skönt att det var sista passet och att det aldrig blir fler sådana nu när han börjar sitt nya på måndag. (men det nya har sina nackdelar också, tro mig!) Jag städade och möblerade Isabellas rum. Åkte ner och hämtade hem henne och åkte en liten härlig tur skidor med min moster. Innan vi åkte hem till stan åt middag och kollade in min mammas nyrenoverade kök och hall. När vi kom hem fick blev Isabella jätte glad när hon såg sitt rum och hon fick uppskattade paket som innehöll tallrikar/skålar, glas, bestick, och bakgrejer från Ikea som hon nu dukar fram till henne och dockorna och mjukisdjuren 🙂 Hon hade kaffe och teservisen och kastruller sedan tidigare i från samma serie och dom älskar hon så hon blev jätte glad.

Isabella börjar att duka upp med sina nya saker för att bjuda dockor och mjukisar på soppa eller pasta med sås 🙂En tjockis på skidor 🙂

Det var jätte kul att få lufta på mina skidor

I helgen när Isabella var nere hos mormor har hon fått sova ute i friska luften

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad fina små saker att få göra tebjudning med! Duktig du är som åker skidor det ser riktigt roligt ut, ska nog satsa på att inhandla ett par tillnästa vinter..;) Kan vi ju åka tillsammans!
    ! Hoppas ni får en fin dag! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *