Veckans matsedel

Det var inte jätte enkelt att hitta på en matsedel igår kan jag tala om. Jag har inte varit speciellt sugen på mat och så fort jag börjat tänka på något har det liksom bara vänt sig i magen direkt. Sen började nästa små hinder som att maten på måndagar måste gå fort och enkelt eftersom jag ska i väg på vattengympa och sedan så brukar det ofta vara soppa och pannkakor på torsdagar på dagis så då kan det ju inte stå på vår också. Men jag fick äntligen ner en i alla fall och G var i väg och veckohandlade innan han åkte till jobbet idag så nu hoppas jag att vi kan hålla oss till denna matsedel denna vecka 🙂

Vill man ha recept så säg bara till… 🙂

Join the Conversation

4 Comments

  1. Vad duktiga ni är som gjort en matsedel! Jag vill gärna vara med och äta fredag lördag och söndag! mums!

    Kram

  2. Anna: Jajamensan! Du är alltid välkommen det vet du:)
    Petra: Spenatplättar hittar du under kategorin “mumsigt” och flygande jakob ska jag försöka att lägga ut så fort som det ges en möjlighet 🙂
    Daniel: Tycker du det, det var ju bra! 🙂

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *