En fullspäckad vecka

Denna vecka är totalt fulltecknad men bara med en massa roligheter!!

Måndag: Isabella och jag fikade med min vän och fd kollega Fredrik som jag inte träffat på 100 år. Vi blev borta hela kvällen och rutinerna bröts totalt. Det var det värt men jag insåg att jag inte orkar lika mycket längre.

Tisdag: Jag och Isabella fikade med min vän Natalie som jag inte heller träffat på typ 100 år. Jag trodde jag var smart och bestämde träff denna eftermiddag/kväll på Andys Lekland så Isabella skulle kunna leka lite medans vi fikade.  Tyvärr så är ju inte leklanden byggda så att ens en 2 åring kan klättra överallt själv på avdelningen för 0-3 år så jag var ju i mellan åt mer uppe i ställningarna för att hjälpa henne sista steget osv. Jätte smidigt med en stor mage..not! Gissa om min kropp var öm och trött på kvällen… Men vi hade kul och fika blev det också.

Onsdag: G och Isabella var lediga och busade hela dagen. När jag kom hem från jobbet borrade vi upp vaggan i taket och pysslade lite. På kvällen var jag i väg på min vattengympa.

Torsdag: I dag har vi haft en heldag med jobbet. Först möte på förmiddagen sedan blev vi bjudna på en smarrig lunch och eftermiddagen spenderade vi ute i härliga solen vid ett friluftsområde med pulkaåkning och fika. Ja jag åkte ju då inte utan agerade mest fotograf. Underbart att sitta ute i solen och fika. När vi kom in så hämtade vi in pizza och lite smaskens till stationen och vi åt och spelade sällskapsspel. En riktig kanondag med kollegorna!
Isabella blev hämtad på dagis av mormor i dag och ska sova där. I morgon har mormor tagit ledigt för att få vara med min älskade lilla unge och jag ska hämta hem henne på lördag.  Isabella är överlycklig över att få vara med sin mormor.
Jag har precis bakat en plåt med brownie för självklart så är det min tur att fixa fredagsfikat på jobbet i morgon. Hoppas dom blev goda!

Fredag: Isabella är ledig från dagis och spenderar hela dagen med mormor. Jag ska träffa Jeanette efter jobbet och vi ska äta räkor och ha en myskväll.

Lördag: Sovmorgon! (hoppas jag) Hämta hem min älskade lilla unge och på kvällen blir det självklart Melodifestivalen!

Söndag: G är ledig och vi ska till hans kusin på lunch.

Isabella i soffan i går kväll till Bolibompa

Isabella ville bli fotograferad i morse innan jobb och dagis. Jag åkte lite senare till jobbet för att få äta frukost och mysa med henne massor innan eftersom jag inte ser henne förrän på lördag. Saknar henne så men samtidigt så är jag så trött och tung just nu så det är lite skönt att kunna vila lite också.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Låter som ni haft en bra vecka. Hoppas du sover gott imorgon (så gott det går med stormagen) trots saknaden. Trevlig helg på er. Kram

  2. Ville bara önska er en trevlig helg! Ha det så mysigt ikväll med Jeanette, vill ju vara med och äta räkor det som är så gott!
    Hoppas du får en liten sovmorgon imorgon, jag lovar att inte ringa och väcka dej! Massa kramar och hälsa familjen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *