En ny härlig vecka efter en härlig helg

Efter en härlig helg (förutom gravidkrämpor och förkylning) börjar nu en ny härlig vecka. Jag har nu semester i väntan på att bebisen ska titta ut. Jag som har lite svårt för att vara ledig känner ändå nu att det är såååå skönt! 1vecka kvar idag till beräknat förlossningsdatum, spännande!

Idag är Isabella hemma men i morgon ska hon gå till dagis några timmar för det är utvecklingssamtal och det ska bli jätte spännande tycker jag.  Hon får ju gå till dagis fastän jag har semester eftersom jag har ledigt för att vila inför förlossningen men det känns så dumt att inte ha henne hemma. Jag vill ju vara så mycket som möjligt med min älskade lilla tjej såklart.

Helgen var kanon men försvann förbi i en kanonfart som vanligt. Isabella åkte med mormor och gammelmormor ner till min syster som fyller år idag och lekte för fullt med sina kusiner. Jag och G vilade och var i väg på 40 årskalas. I går kom Isabellas morfar och Carita (även kallad Maja av Isabella) och hälsade på vilket var jätte roligt eftersom vi inte ses så ofta. Hoppas ni också hade en bra helg!

I morse var det full rulle på Isabella som lagade frukost till dockorna

Isabella kan i bland leka lite själv i sitt rum, bäst går det när hon & pappsen är själva. Med mig vill hon helst att vi ska vara på samma ställe.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Låter som ni haft en toppenhelg!Mysigt att träffa pappsen och carita!
    Hoppas 40 års kalaset var skoj!Lycka till imorgon på samtalet!.:)
    Spännande! Nu ska jag knalla iväg och inhandla en stor pizza, åhh vad jag önskar att jag kunde köpa två en till dej och en till mej..;)

  2. Härligt det låter! Och så spännande det är att bebisen snart kikar ut 🙂

    Dojjorna var jättefina! Ska nog åka till Skopunkten o kika nån dag tror jag.

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *