Händiga karlar

Ekparkett till vardagsrummet

I dag ska min kära sambo tillsammans med Stefan vara två händiga karlar. Dom ska nämligen lägga golv i vardagsrummet här hemma. Det blir ett ekparkett och jag tror att det kommer att bli jätte fint! Jag och Isabella flyr över till Sofi och Elis för att inte vara i vägen. Jag har liksom insett att jag inte riktigt kan hjälpa till med detta hur mycket jag än vill…. bara det är ju faktiskt ett jätte framsteg för min del 🙂

Hoppas ni får en bra lördag! Här skiner solen 🙂

Update: Det blev verkligen jätte fint med det nya golvet. Grabbarna fick mersmak och lägger i dag söndag nytt likadant golv i sovrummet/Isabellas rum 🙂
Stefan lade in två bilder på arbetet igår klicka här för att se.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *