Klä påskris

Isabella klädde påskriset så fint

Sen att det kanske blev lite många ägg på en och samma gren gör ju inte så mycket


I går klädde vi påskriset så nu är det lite påskigt här hemma. Det blir nog inte så mycket mer påsk än så här hemma hos oss i år eftersom det känns som att vi just nu har lite annat att fokusera på 🙂 Självklart är påskgodis inhandlat (eftersom det kan ju komma påskkärringar och knacka på dörren, för jag har ju absolut inte köpt en extra stor påse för att jag är sugen och ska äta …nä nä!!) och påskägg med roliga innehåll plockas ju också självklart fram på lördag.

När vi kom hem i går hade jag fjädrar, ägg och ställt påskriset som vi skulle klä på köksbordet och även lagt två nya cd-skivor till Isabella. Jag sa åt henne att gå och titta vad för roligt som fanns bordet och hör en mycket glad röst från köket -Dodis!!! Jag hade missat att ställa bort den stora godispåsen, typiskt! Så rolig var min överraskning jämförelsevis med en godispåse 🙂

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *