Min senaste shoppingtur

I dag fick jag sovmorgon och låg kvar i sängen till 9.20. Lyxigt! Tyvärr var jag inte så jätte smart när jag i går kväll drack en massa juice vilket självklart resulterade i femtioelva toabesök under natten!! Någon trycker ju numera på blåsan…

På förmiddagen tog jag en sväng in till stan för att inhandla en till Odd Molly-topp. Jag har spanat in denna rosa med guldpaljetter och den är ju perfekt när man ska amma 🙂 Det gäller att ha sina små övertalningsknep både för en själv och för sambon! Inne på Åhléns City hittade jag att dom på barnavdelningen har fått in  “How to kiss a frog” och “Franka” som är två av mina favoritbarnklädesmärken. Isabella har bla några underbara klänningar från dom båda sedan tidigare. Men jag fick tyvärr hejda mig denna gång, vi kanske inte ska behöva leva på nudlar resten av månaden 🙂 Nä så illa är det kanske inte är men det är ju väldigt mycket utgifter just nu ju med bebisens ankomst och snart ska man ju leva på mammapengen också…BLÄ!

Nu ska jag åka ner till mamsen på middag och hämta hem min älskade lilla unge!! Åhh vad jag längtar efter henne!!
Hoppas ni har en bra helg med en massa sol som här!

Min nya underbara Odd Molly-topp

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad härligt med sovmorgon! Jättefin topp! Hätrligt med dem guldiga detaljerna! Förstår att du saknar Isabella, hoppas ni får en riktigt skön Lördagskväll! Hälsa din mamma från mej! och familjen såklart!
    Vi var på ikea idag och shoppade loss, av någon konstig anledning hittar man alltid något..=)

    Kramar

  2. Jätte fin topp, gillar verkligen OddMolly, men tyärr passar deras priser inte sen student 🙁 Men har planer att köpa min första molly när jag är färdig, dock är det tre år ditt… men men den som väntar på nåt gott 😉
    Hoppas ni har haft en fin helg, här är vädert underbart. Kram,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *