Namnförslag

Om det blir en liten kille som tittar ut från magen så är Oliver det namn som vi är överens om både jag och G. Vi hade det namnet som förslag när Isabella låg i magen också och då var ju jag väldigt säker på att det skulle vara en kille som tittade ut.

Om det blir en tjej som tittar ut från magen så har vi inte kommit fram till något namn som vi är helt överens om än. G vägrade att ändra sig från Isabella när hon tittade ut i världen men jag ville då ha ett lite kortare namn men jag fick ge mig 🙂 Då tänkte jag ju inte heller på att vi skulle ha några fler barn så jag tänkte inte så mycket på att namnet ev skulle passa i hop med ett nästa barns namn.

Några av dom förslag som vi bollar lite med är:
♥Alice
har varit vårt topp 1 länge, så fint namn men nu har jag börjat att vela lite hit och dit. Passar det i hop med Isabella?
♥ Linnea

Tilda
Matilda
Evelina
♥ Emilia
♥ Olivia

Tilda var jag inne på till Isabella men nu känns det som att nästa barn också ska ha ett lite längre namn och jag såg att Matilda låg på förra årets topplista. Jag tänkte först på ett namn som också börjar på I men jag/vi har inte fastnat för något än.

Sedan får man ju se vad som passar på den lilla parveln som tittar ut, det kanske blir något helt annat namn 🙂

Men kom gärna med namnförslag, både tjej och killnamn, som ni tycker passar i hop med Lindström i efternamn och som klingar när man säger att ens barn heter Isabella och *******.

Vaggan är bäddad & redo för den lille parveln som ska titta ut snart

Join the Conversation

10 Comments

 1. Jag har massa namn på min lista inför nästa barn, pojknamn är Bastian, Tristan. Elis, Vincent och Jordan. Sen ett par flicknamn: Allie, Maja, Lea, Ellie, Felicia och Lo(min favorite) Konstigt nog har jag lättare att hitta flicknamn än pojknamn! Lycka till 😉 Kram,

 2. På min lista fanns/finns:
  Pojknamn: Love, Tristan, Theo & Lucas
  Flicknamn: Ebba, Mollie/y, Matilda, Amanda & Josephine

  Nu börjar det närma sig ordentligt! =)

  Tack för dina fina kommentarer de betyder oerhört mkt!

  Kramar

 3. Snart är skrutten eller skruttan ute:) Jag gillar Emilia. Emilia och Isabella klingar ganska
  fint ihop:) Hoppas att du mår bra! Kram kram

 4. Så sött med vaggan:) Alice e fint det heter Engla i andranamn,likaså Linnea det heter Nova i andranamn hi hi,känns som det är lättare att bestämma pojknamn på ngt vis.Celina e fint oxå:)kram

 5. Alice är jättefint! Jag har dåligt med namn… ska ju hitta på ett själv också 🙂

  Gud så mysigt me vaggan.. snart är bebisen här!

  Kram

 6. Hmm.. Elis syskon kommer troligtvis heta Minna eller Bastian beroende på vad som tittar ut. Men Linnea har länge varit en av mina favoriter, så jag röstar på Linnea om det blir en flicka till!

  Jag träffade också på en liten flicka på öppna förskolan förra sommaren som hette Tilja, tyckte det både var sött och originellt så det gillar jag också. Fast Isabella och Tilja kanske inte klingar så bra ihop. Däremot Isabella och Linnea! Låter som små blommor båda två 😀

  Tack för idag förresten! Hoppas du inte har alltför ont i ryggen idag med..

 7. Hej!

  Har nu en tävling på min blogg som kanske skulle passa er.

  Gillar du inte att jag berättar om det här så ber jag om förlåtelse.

  Om inte annat Lycka till! Kram Snuttgrodan!

 8. Tycker alla namnen var jättefina!Men jag gillat Matilda jättemycket tycker det
  låter så härligt och lite busigt..;) Oliver är jättefint! Hmmm..åhh jag är så
  nyfiken på vem det är som är där inne, men snart får ja träffa den lilla hoppas jag..;)

  Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *