Onsdag

I dag hämtade jag en strålande glad Isabella på dagis. Peppar peppar ta i trä så har dagishämtningen nu gått kanon på sistone. Hon har kommit springande mot mig och vill kramas och ropar glatt till alla “Mamma kommer, mamma kommer” och vinkar sedan glatt hej då till alla och det känns underbart i mammahjärtat igen!

Dessutom så sov hon förra veckan två hela nätter i sin egna säng och även nu i måndags vilket känns jätte bra efter en lång period då hon kommit in till oss varje natt. Tyvärr var det inte en lika lyckad natt i natt då hon vaknade vid 1-tiden och inte kunde somna om så det blev inte jätte mycket sömn för en annan som klev upp först i morse. I kväll sa Isabella helt själv “sova hela natten” så det håller vi tummarna för! 🙂

I morgon är det sista arbetsdagen för mig, vi ska fika lite på våfflor som avslutning på jobbet. Glöm inte att det är våffeldagen i morgon allesammans! Mums!

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta att snora, nysa och hosta där i stället, förhoppningsvis även somna också!

Isabella byggde torn & stoppade klossarna i burken.

“Bamse & Lille-gutt” sa Isabella glatt

Join the Conversation

3 Comments

  1. läste din blogg imorse med freja i knät. hon sa “anna! anna!” jag stirrade ned på henne och undrade hur tusan hon kunde veta att det var anna på bild! jag sitter aldrig vid datorn med henne i knät, det var en engångsföreteelse. sen bytte jag sida och då lekte hon “vart är anna?” 🙂 hihi

  2. Gott med våfflor? Mamma som suttit barnvakt åt Ville i eftermiddag, överraskade mig med våfflor när jag kom hem 🙂 “kojja vi har gjort tåfflor” sa Vilgot haha. Gott var det!

    Chefen är knäpp.. jag vet.. men vad sjutton ska man göra?!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *