Prata i telefonen!

Isabella har i dag visat tendenser till att bli en duktig telefonpratare precis som mor sin 🙂 Anna och jag kan prata i timmar och det har vi gjort sedan vi var små. Isabella pratade en massa med tant Anna i telefonen i dag. Dom pratade om allt möjligt mellan himmel och jord och en annan fick i mellan åt vara glad om man fick prata några ord med Anna. Isabella var så söt där hon satt och pratade, svarade och småskrattade i luren.

Jag hämtade en super duper glad tjej från dagis i dag och det kändes helt underbart. Vi har haft en mysig och rolig eftermiddag och kväll tillsammans och nu sover liten gott i sin säng. Hoppas vi får en lika härlig dag i morgon. Jag längtar sedan massor till på söndag då Sara och jag ska ha en heldag tillsammans med shopping, lunch och spabesök! Mina batterier kommer nog absolut att bli laddade till max efter en hel söndag att bara få vara Anna 🙂

Trevlig helg allesammans!!

Join the Conversation

3 Comments

 1. Oj det var ett tag sen jag va inne o läste 🙂 v 35 redan! Jisses snart är h*n här!! Spännande..

  Isabella är så söt i sin nya lugg tycker jag! Ser ut som en stor tjej 🙂

  Kram

 2. Det var minst lika roligt för mig att prata med min bästa partykompis!
  Blev så glad att hon svarade och ville prata.Nu vet du vad du och Gunnar kan se fram emot om några år! Isabella flyr nog när telefonräkningen kommer,så som vi gjorde…;)
  Hoppas ni får en jättemysig helg och önskar dej en riktigt skön dag på söndag,
  låter underbart!

  Många kramar från mej! Hälsa familjen.

 3. Det är ju så roligt när dom små liven blir större och man kan föra en konversation med
  dom:) Kan tänka mig att hon är en liten pratkvarn:)
  Hoppas du får en härlig helg! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *