Sköna söndag

Pappsen byter bajsblöja & Isabella läser lokaltidningen 🙂

Isabella har haft det kanon hos mormor torsdag-lördag, hade inte trott något annat heller 🙂

I dag fick jag ligga kvar länge på förmiddagen i sängen vilket var behövligt. Är supertrött just nu och kan knappt gå. Jag brukar vara den som andra tycker går för fort men nu hamnar jag långt efter. Men det är en ny erfarenhet för mig att få känna “ja ja jag kommer när jag kommer, gå ni jag hittar!” Det tar liksom emot efter ett tag och gör fruktansvärt ont så jag har liksom inget val. Jag går i Tjorven-takt 🙂

Vi blev bjudna på lunch och fika hos Gs kusin med familj idag, jätte trevligt!! Isabella lekte och hade jätte kul med sina två sysslingar. I kväll kom Sofi och Elis över och åt tacos och lekte så det har varit en riktig lekdag för Isabella. Synd bara att damen inte varit på sitt bästa humör idag…Men men man kan inte vara tipptopp jämt.

Nu blir det soffmys med G och TVn, orkar inte så mycket mer just nu, är dessutom fortfarande jätte mätt.

I morgon ska jag ha utvecklingssamtal och få veta hur mycket/lite min lön/bidrag höjs med… Min vikarie kommer i morgon och jag ska försöka att lära henne allt jag kan 🙂
Efter lunch är det besök hos barnmorskan som gäller. Spännande!

Hoppas ni haft en bra helg!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Låter som om ni haft en riktigt kanon söndag! Härligt med en hel lekdag för Isabella!Vad rolig hon är som ska ligga och läsa tidningen när G byter blöja..:) Ja någonting måste man ju underhålla sej med..!..:)
    Hoppas det gått bra på utvecklings samtalet!
    och hos barnmorskan!

    Massa kramar från mej till er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *