Solig tisdag med utvecklingssamtal

I dag har jag varit på utvecklingssamtal för Isabella på dagis och det kändes jätte stort måste jag erkänna.Isabella trivs väldigt bra på sitt dagis och vi som föräldrar tycker också jätte bra om vårt dagis. Det var ett bra samtal om vår lilla tjej och jag kände igen mig själv i många saker som dom sa om henne. Jag kunde också snabbt konstatera att hon är väldigt olik sig hur hon är hemma och hur hon är på dagis.

Vi promenerade sedan hemåt i solskenet från dagis men vägen hem var lång idag, ett tag trodde jag vi inte skulle vara hemma förrän till nattningen haha! Isabella ville gå själv och då med lite upptäcksfärder såklart. Halvvägs hem fick jag sms om att mitt paket kommit så då gick vi vidare till Coop för att hämta det. Sedan blev det lite nya upptäcksfärder innan vi avslutade med ett besök i lekparken här på baksidan. En bajsblöja kunde tillslut få Isabella att gå in när det egentligen redan var dags för middag. Men soligt och mysigt var det ju ute så jag klagar inte 🙂

I morgon ska Isabella och jag till barnmorskan på besök och jag hoppas på lika härligt vårväder då. Visserligen ser jag ju inte fram emot pollensäsongen som kommer med våren och fint väder eftersom jag inte kan äta någon medicin i år… Men jag har ju överlevt tidigare så jag gör nog det i år med!!

Hoppas ni haft en bra tisdag allesammans!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *