Tisdag

I morse snoozade jag i 50 minuter och  vaknade ju med en aning senare än vad jag hade tänkt mig och blev lite irriterad. När jag vaknade kände jag att jag mådde uruselt, dunderförkyld! Suck! När jag kom ut i köket såg jag genom köksfönstret att det låg en massa snö på alla bilar och på marken. Jag blev riktigt riktigt irriterad och på riktigt dåligt humör! Tur att humöret blev bättre under dagen men tyvärr mår jag fortfarande uruselt och ska krypa ner i sängen snart.

Isabella har i alla fall varit jätte kramig och velat pussa på bebismagen massor i kväll 🙂 Myspys!
I dag går vi in i vecka 38 och jag hoppas att den lille stannar kvar där inne tills det blir aprilmånad i alla fall. Men jag har ett önskemål och det är att den gärna får undvika att titta ut den 1:a april.

Hoppas ni haft en bra tisdag och att det nu inte kommer någon mer snö i fortsättningen! Nu vill jag ha vårsol, fågelkvitter och att vårblommorna tittar upp.

Isabella tog sig ett härligt kvällsbad i kväll. I badet lagades det pasta med sås & det bakades tårta mm samtidigt som “En sockerbagare här bör i staden..” & “Ekorrn satt i granen” gick på repeat från litens mun 🙂

Join the Conversation

4 Comments

 1. Hihi.. min mamma är född den 1:a april, som då dessutom var påskafton OCH hon hade gulsot 😀 Ett riktigt litet påskskämt hon!

  Krya på dig!

 2. Vad härligt hennes bad ser ut..;) Jag ska ta henne till Härlanda tjärn i sommar så kan vi bada och plaska massor..:)
  Hoppas du känner dej bättre med förkylningen skickar massa krya på dej kramar!!Önskar mej också massa vår sol så vi kan sitta på vår fina balkong och sola..=) Tusen kramar på er!

 3. Sofi: HaHa! Men det blev ju människa va henne också 🙂

  Dinara: Ja badkar är faktiskt underbart att ha!
  Tack så mycket!

  Anna: Det låter som en bra idé 🙂
  Tack så mycket!

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *