1:a lilla utflykten

I dag har vi fredag hĂ€r hemma 🙂 Det Ă€r för att G Ă€r ledig i morgon, lördag, söndag och mĂ„ndag och det ska bli sĂ„Ă„Ă„Ă„ nice!

I morse gav vi oss i vÀg pÄ en 1:a liten utflykt, jag och barnen. Det gick kanon, vi Äkte och hÀlsade pÄ mina kollegor pÄ jobbet. Det var kul att se och trÀffa dom igen. Isabella har pratat om min chef hela dagen efter besöket om att han var busig, han försökte verkligen att locka fram henne ur hennes blyghetsbubbla och han lyckades tillslut. Hon var extra blyg i dag tycker jag men hon har ju heller aldrig trÀffat dom förut. Men innan vi Äkte hem var det ju full rulle pÄ henne sÄ jag passade pÄ att Äka innan vi inte skulle vara vÀlkomna tillbaka igen haha!!

NĂ€r vi kom hem Ă„t vi lite lunch och sedan somnade bĂ„da smĂ„ trollen och sov middag. Just nu önskar jag att jag ocksĂ„ hade sovit dĂ„ men jag gjorde lite nytta istĂ€llet. Nattningen gick bra i kvĂ€ll ocksĂ„ sĂ„ det kĂ€nns superskönt. Nu hoppas jag bara pĂ„ att natten blir lika lyckad och med en massa sömn…önsketĂ€nkande eller?;)

Snöfall i dag med, tur att den inte blir kvar i alla fall!!! I morgon kommer bvc hit och dÄ ska han vÀgas och mÀtas för 1:a gÄngen sedan Äterbesöket pÄ bb. FrÄgar ni mig sÄ tycker jag att det gÄtt lite lÄng tid men men.  Det ska bli spÀnnande att se hur mycket han har vuxit vÄr lilla kille.

Hoppas ni haft en bra torsdag allesammans!

Isabella hade laddat sin burk med pannkaka nÀr vi Äkte till mitt jobb pÄ besök

Kottarna vilar middag tillsammans ♄

Full rulle hÀr hemma i dag

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad roligt att ni hÀlsade pÄ ditt jobb idag!Vilken underbar bild nÀr dem bÄda vilar middag tillsammans, den skulle ja vilja ha hÀr hemma hos mej!
    Skönt med hÀrliga fredag imorgon, hoppas ni fÄr mysiga dagar tillsammans och en riktigt trevlig helg!!
    Hoppas det gÄr bra imorgon med besöket, men det Àr jag hundra procent sÀker pÄ att det gör..;) Massa kramar frÄn mej!!

Leave a comment

Your email address will not be published.