1:a lilla utflykten

I dag har vi fredag här hemma 🙂 Det är för att G är ledig i morgon, lördag, söndag och måndag och det ska bli såååå nice!

I morse gav vi oss i väg på en 1:a liten utflykt, jag och barnen. Det gick kanon, vi åkte och hälsade på mina kollegor på jobbet. Det var kul att se och träffa dom igen. Isabella har pratat om min chef hela dagen efter besöket om att han var busig, han försökte verkligen att locka fram henne ur hennes blyghetsbubbla och han lyckades tillslut. Hon var extra blyg i dag tycker jag men hon har ju heller aldrig träffat dom förut. Men innan vi åkte hem var det ju full rulle på henne så jag passade på att åka innan vi inte skulle vara välkomna tillbaka igen haha!!

När vi kom hem åt vi lite lunch och sedan somnade båda små trollen och sov middag. Just nu önskar jag att jag också hade sovit då men jag gjorde lite nytta istället. Nattningen gick bra i kväll också så det känns superskönt. Nu hoppas jag bara på att natten blir lika lyckad och med en massa sömn…önsketänkande eller?;)

Snöfall i dag med, tur att den inte blir kvar i alla fall!!! I morgon kommer bvc hit och då ska han vägas och mätas för 1:a gången sedan återbesöket på bb. Frågar ni mig så tycker jag att det gått lite lång tid men men.  Det ska bli spännande att se hur mycket han har vuxit vår lilla kille.

Hoppas ni haft en bra torsdag allesammans!

Isabella hade laddat sin burk med pannkaka när vi åkte till mitt jobb på besök

Kottarna vilar middag tillsammans ♥

Full rulle här hemma i dag

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad roligt att ni hälsade på ditt jobb idag!Vilken underbar bild när dem båda vilar middag tillsammans, den skulle ja vilja ha här hemma hos mej!
    Skönt med härliga fredag imorgon, hoppas ni får mysiga dagar tillsammans och en riktigt trevlig helg!!
    Hoppas det går bra imorgon med besöket, men det är jag hundra procent säker på att det gör..;) Massa kramar från mej!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *