Fredagssmys…

I dag är det redan fredag igen, hua vad tiden går fort! Lille Oliver blir redan 1 vecka gammal i kväll! Jag vill att tiden ska gå lite saktare för det är så mysigt nu när G är helledig och vi alla är hemma och myser. Är lite nervös för när det är dags för honom att börja jobba och man ska klara av vardagen själv. Inte för att jag tror att jag inte ska klara av det men det är ju skönt att ha han här hemma. Sedan är jag en som gillar rutiner och just nu är det ju lite svårt för lilleman är ju lite oberäknelig så här i början. Allt reder sig det vet jag, rom byggdes inte över en natt! 🙂

I dag flyttar min käre far ner till Spanien och vi håller tummar och tår för att allt går bra med flytten. Känns lite konstigt att hans hus är sålt och att han numera ska bo i ett annat land. Fast det är nog både enklare, billigare och går snabbare att ta flyget ner till Spanien än att ta sig ner till Skåne. I höst kan Oliver flyga så då åker vi ner och kollar in hur dom har det. Olé!

Just nu är jag och Oliver själva hemma för pappsen och Isabella har åkt tillsammans med Elis och hans pappa på Rytmik på Dieselverkstaden. Roligt att dom har lite påsklov dom också och kan hitta på en massa  saker tillsammans.

Hoppas ni får en mysig fredag och en bra helg!

Join the Conversation

3 Comments

  1. visst känns det både pirrigt, spännande och nervöst att bli ensam med fler barn än ett? hur gör man, liksom? men precis som du säger, självklart kommer du klara av det. något annat alternativ finns ju inte. 🙂 men nervositeten släpper nog inte förrän du får ditt kvitto, nämligen ATT du varit ensam med båda två och FAKTISKT klarat av det! tills dess är det nog bara att försöka hålla sams med fjärilarna i magen. 🙂

    det är förresten grymt spännande att läsa här nu! anfaller en dator för att kika på oliver så fort jag får chansen, hihi! kramar

  2. Men oj! Här harv hänt grejer sen jag tittade in sist! GRATTIS grattis grattis gumman! En sån liiiiten söt en! Vad häftig förlossning och segerhuvan sen, kan inte bli bättre! STOR KRAM

  3. Ole…;) Önskar pappsen och Carita lycka till i Spanien!Och ett stort grattis till Oliver som är en vecka gammal, han är så söt!Hoppas ni haft en jättemysig fredag tillsammans! Idag var soppan jättegod så det var tur det..;)
    Vad roligt för Isabella att gå på Rytmik..!!

    Krama familjen från mej!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *