Hej!

Hej allesammans det är jag som är Oliver! Så här ser jag ut i vaket tillstånd och jag börjar faktiskt bli lite mer vaken nu fast helst på nätterna… I går fick jag inviga babysittern och den gillar jag skarpt, en bra uppfinning tycker jag. Mamma insåg att jag redan var tillräckligt stor för att få sitta i den, stora syster var ju bara 48 cm när hon föddes så det tog lite längre tid tills hon blev 53 och fick sitta i den.

I går fick jag hänga med syrran i hennes rum och hon skulle gunga mig och sedan lagade hon en massa olika maträtter på sin spis som jag skulle smaka på. Ja det är inte alltid så lätt att vara lillebror har jag märkt 🙂

Join the Conversation

9 Comments

 1. Såå sööt han är. Han har ju även namnsdag idag så GRATTIS Oliver på din första namnsdag.
  Stor Kram

 2. Åhh vad fin han är !!Ser ut att trivas väldigt bra i babysittern..;) Tycker han har blivit så stor sen jag träffade honom..tiden går för fort! Tror nog det blir att resa hemåt snart igen!!Vad go Isabella är som vill att han ska vara med och leka..;) Snart så!..;)

  Ha en fin kväll!! Kramar

 3. Grattis Oliver på namnsdagen!! Vad söt du är! Förstår att det inte är lätt att vara lillebror jämt 🙂 men du får göra igen sen när du blir lite större!

  Kram på er alla

 4. Vad fin han är! Måste komma och träffa er snart!

  Killarna lurade upp mig i den där liften… jag har ju aldrig åkt..ingen koll på backarna liksom… högst upp kunde man ta en blå väg ned, den de tänkte jag skulle börja med, tydligen.. Men eftersom jag aldrig åkt lift förut och det enda man gjort är att ha åkt längdskidor för en jäkla massa år sedan, så var man ju ganska ostadig på benen….lyckades ramla, och därifrån var det bara att välja på rött… men tog mig ned i alla fall, tog en jäkla tid bara

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *