Mammas nya leksak

Äntligen efter ett år av velighet så är den äntligen min… I går hämtade jag ut min egna iPhone så nu är jag precis som alla andra och behöver inte känna mig ett dugg utanför 🙂 Snarare tråkig som är som alla andra…Sofi har sagt åt mig länge nu att jag ska ha en sådan mobil men jag har inte velat ha dom abonnemang som erbjudits med iPhone och mitt 3 abonnemang vill jag bara slippa då jag inte varit nöjd med det överhuvudtaget. Nu bytte jag till Telia och hoppas att jag ska bli nöjd med täckning och allt annat. Men förvänta er inte att höra av mig på några dagar för jag måste försöka att förstå mig på och vänja mig vid min nya lilla leksak 🙂 Ett nytt nöje för mig och Oliver att pilla med när vi sitter uppe på nätterna. Elle-tidningen är utläst på varje sida och i kväll tänkte jag ge mig på sex and the city- boxen igen men det funkar ju inte om Isabella kommer in tidigt till vår säng för då blir det köket eller hennes rum som gäller för Oliver och mig. Åhhh va jag vill flytta till större, NU! Men jag måste tillägga att Isabella sällan numera kommer in före 4 och fler och fler nätter sover hon helt i sin säng så det är verkligen kanon!!

Hoppas ni haft en bra onsdag allesammans!

Join the Conversation

3 Comments

 1. Det var på tiden med ny mobil!

  Du vet väl förresten att det finns en WordPress-app så du kan blogga från mobilen också? Fiffigt värre!

  Trevligt att träffas en liten stund idag förresten, Oliver blir ju bara finare för varje dag. Man kan ju inte annat än att bli förundrad över att så där små perfekta varelser kan bli till inne i magen!?!? Otroligt 😛 Och de där lite större underverken blir ju inte direkt mindre sötare med tiden dom heller, hehe. Fast kanske lite mer högljudda!

  Jaja, nu ska jag gå och sova! Skönt var det med vattengympa i alla fall men nu är jag helt slut.

  Kram!

 2. Skönt hon sover bra.)Engla blir bättre hon med,nu ligger alla tre och sover:)går det bra med ståbrädan?jag måste skaffa en till våran emmaljunga,tror Engla skulle tycka det var kul,kram o natti

 3. Vad duktig hon är som sover hela natten i sin säng..;) Stora tjejen!
  Måste erkänna att jag tycker din nya leksak var riktigt fin!Mycket att lära sej kan jag tänka mej..:P Det börja klia i mina fingrar efter en sån jag med..:P
  Hoppas eran dag har varit kanon!

  Massa kramar från mej!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *