Olivers nya skor

I går kväll kom Sofi med familj över och lämnade Olivers virkade converse som kommit med posten. Sofi och jag tyckte att dom var så otroligt söta så vi lade in en beställning hos Strumpetossa Design förra veckan.

Kolla även in dessa sötnosar som också finns för beställning – virkade ballerinor… Var direkt tvungen att kolla om man kunde beställa dom i en stor storlek så att Isabella kan ha dom som innetofflor i höst/vinter…

Bild: strumpetossadesign.blogspot.com

Join the Conversation

6 Comments

 1. Men jisses vilka söta:)sv:ja man kan hoppas att Nova inte blir sämre bara,hon nyser o snorar men Engla blev värre och hostar o slemmar så skulle Nova få den förkylningen så vet i tusan:(usch jag hoppas båda blir pigga nu,Tycker Nova e så liten för att klara av en jobbig förkylning med tanke på vad som hände när hon var lite små slemmig första gången ,Att man alltid måste vara orolig kram o trevlig valborg!Bilden går inte att ladda upp på tävlingen förstår inte varför men jag sla försöka vidare jag ger mig inte;)kram

 2. Ja, exakt dom var det jag menade. Sötast i världen typ!

  Kollade du med henne om hon hade någon variant på halkskydd också?

  Hoppas ni får en bra valborg 😀

  Kram!

 3. Vad fina dem är! Jättefräcka! Hoppas ni mår bra och haft en fin dag.
  Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *