Spring i benen

Nu är Isabella anmäld till Trosa Stadslopps knyttelopp på 700m. Hon sprang det förra sommaren och tyckte att det var roligt och var jätte duktig. Men hon blir väl lika blyg i år när hon ska springa in på torget på slutet. I år tänker jag inte glömma gympadojjorna som förra året då jag fick ta mig runt med henne i mina träskor 🙂

För att se inlägget från förra året klicka här♥

När Isabella tittade på inbjudan som kom med posten sa hon direkt “Bella springa” och sedan började hon prata om vilka som också skulle komma med och viktigt var det att mormor, gammelmormor och morfar kommer. När jag förklarade att morfar som numera bor i Spanien nog har lite svårt att kunna komma men att mormor och gammelmormor som bor där i närheten kanske kan komma och titta när hon springer nickade hon och såg rätt nöjd ut och sa “Heja, heja Bella!!” sedan tyckte Isabella att det var konstigt att inte lillebror skulle få springa med henne men det var okej om han kom och hejade på henne. Söta lilla unge!! Det är så roligt och höra henne i bland.

Kanske en annan skulle vara duktig och springa det stora loppet fast när ska jag ha tid att träna inför det och jag måste ju klå min “bästa” tidigare tid…. Det var sommaren mellan 6:e och 7:e klass tror jag som jag sprang på min “bästa” tid och då var man väl 14 och nu är man ju snart 30 och har världens sämsta kondis och väger ett antal kilon för mycket… Hm! Det krävs nog att någon utmanar mig eller ännu bättre en rejäl muta! 🙂

Join the Conversation

3 Comments

  1. Tycker hon är duktig som ska springa heja Isabella!!!
    Tycker vi ska satsat på nästa år, då hinner man kanske få lite mera kondition..;)

    Massa kramar till er!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *