Syskonmys

Isabella tycker så mycket om sin lilla lillebror. Hon tittar till honom, vill klappa, krama, vara med och byta blöja och klä på honom och även hålla i honom och mysa massor. Hon är också mycket noga med att lillebror har sin lilla mus som hon var i väg med mormor och köpte till honom innan dom kom till BB. Eftersom han inte kan hålla i den lilla musen så lyfter hon alltid upp hans lilla arm och stoppar under musen 🙂

I dag har vi varit på återbesök med lillebror och tagit pku-test, vägt och testat hörseln. Allt var bara bra han vägde nu 3420 gram och hörseln var godkänd, skönt!

Join the Conversation

5 Comments

  1. Ok stämpel i lilla rumpan alltså, bra där 😀 Det är så sött med syskonmys!

    Ni är ju, som du säkert vet, alltid välkomna till oss. Och jag lär ju behöva lite rabatthjälp i sommar om inte lilleputt i magen fixerar sig tidigt så att det blir lite stabilt i fogarna igen. Fick typ ligga och vila i över en timme i helgen ju för att jag klippt ner ölandstoken. GRRRRRRR!!!!!

  2. Vilken fin bild på sötnosarna!Är övertygad om att Isabella kommer vara världens bästa syster!!Är så stolt att vara deras Tant Anna..;)
    Gullig hon är som hjälper honom med gosedjuret!

    Massa kramar på er alla! Från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *