Vuxenpoäng

Idag har vi skaffat oss lite fler vuxenpoäng genom att en försäkringsnisse från Trygg Hansa kom hem till oss och hjälpte oss att ordna till våra försäkringar. Nu är vi alla bra försäkrade och vi har koll på läget, skönt!

Isabella har i dag varit 1:a dagen på länge på sitt dagis och hon hade haft jätte kul och ville inte gå hem vid hämtningen.  Hon har pratat en hel del om sitt dagis och vi tänkte att det är bra om hon går dit i dag och imorgon för att det inte blir så mycket nytt för oss alla nästa vecka då vardagen börjar igen. Tanken är att Isabella kommer att gå ca 2 dagar i veckan på dagis i fortsättningen och jag tror att det kommer att bli bra för oss alla. Vi får se, vi testar så till en början i alla fall.

Nu sover Isabella och Oliver och G åkte i väg på ett möte så jag ska dyka ner i sängen och passa på att sova lite för lilleman har en dålig ovana att vilja vara vaken på natten… Han och jag är inte helt överens om hans mat-, sov- och vakentider men han ändrar sig säkert snart 🙂 Läsa era bloggar och mail får jag göra i natt i stället.

Hoppas ni haft en bra tisdag, här har solen tittat fram så härligt!

Tänk om man åtminstone hade en tredjedel av denna lilla damens energi 🙂

Join the Conversation

3 Comments

 1. Jasså ni är inte överens om matosovklockan 😉 ja ja, ändrar han sig inte snart så får du väl hjälpa honom på traven lite hihi, hur man nu gör det?? Är ju jobbigare med ett barn som är vaket på nätterna när man har en till att ta hand om ¨på dagarna.. antar jag 🙂

  jag fick lite energi av att kolla på bilderna av Isabella iaf 😉

  Kram

 2. 🙂

  Dagens roligaste hemma hos oss: Elis hjälper till att öppna mitt paket från Bokus. Ut ramlar “Trotsboken” som Elis snabbt plockar upp, pekar på omslaget och säger med ett stort leende “Isabella!!!!”.

  Haha.. snacka om att jag skrattade!

  Hoppas du får lite sömn i natt! Kram!

 3. Linda: Nä inte riktigt, men det är ju tur att man vet att det kommer ändras med tiden 🙂
  Skönt att hon kunde sprida lite energi!! Det behöver du 🙂

  Sofi: HaHa!! Ja så sant som det är sagt lille Elis! Du har så rätt! 🙂
  Förstår att du skrattade!!
  Nja vi var vakna som vanligt till ca 02.00 så det var skönt att jag sov på kvällen.

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *