Babygym

I dag hämtade jag och Oliver ut paketet med hans nya babygym. Det är ett babygym från Rätt start som heter “Musiclover” och har en discokula i mitten, djur som spelar olika instrument och det prasslar, piper och finns speglar. Kanske inte riktigt dom finaste färgerna i min smak men jag tycker att det var så coolt. Hoppas nu att Oliver kommer att gilla det. Isabella blev väldigt ivrig att leka med lillebror i gymmet när vi kom hem från dagis. Hon tyckte att det var jätte tråkigt att lillebror sov så hon klättrade upp på vagnen och försökte att väcka honom flera gånger för att hon ville leka. När Oliver tillslut kunde tänka sig att vakna låg dom båda två i gymmet och Isabella visade honom hur han skulle göra och sedan läste hon flera böcker för honom. Sötnosar!♥

Andra leksaker i samma serie

Bilder lånade från rattstart.se

Join the Conversation

6 Comments

  1. Haha! Pluttan, klart hon ska vara med och gymma!

    Jag köpte föresten sparkcykeln på Ica maxi till Millie, tack för tipset!!

  2. Vad fint babygymmet är!Klart man vill leka med lillebror..;) Riktig syskonkärlek där..;) Än så länge i alla fall…hihi..;)
    Hoppas ni får en fin dag tillsammans och att solen lyser på er!!

    Kramar från Göteborg..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *