Busunge….

I går eftermiddag satt vi i soffan, G och Isabella målade med kritorna och skrattade och hade kul medan jag satt bredvid och ammade Oliver.  Isabella sprang i väg för att hämta ett nytt papper eller vad hon nu skulle hämta.
2 sekunder senare kommer hon tillbaka och hon säger mycket glatt
“Jag har målat en pizza på golvet!”
Jag och G tittade på varandra för att se om vi hört samma sak. G gick ut i hallen och mycket riktigt där på hallgolvet, vid dörröppningen in till köket hade vår lilla dam målat med en röd krita på golvet!! Jädra lilla busunge!!!

Join the Conversation

3 Comments

 1. Ojoj 😀 Tur att det inte var på nya parketten i alla fall! Antar att G fick skrubba en stund för att få bort alla kritstreck.

  Hoppas ni haft en bra dag idag!

  Kram

 2. 😉 Tur i oturen där att det inte var på nya golvet..!Busungen..vad dem kommer på!Kom att tänka på när jag målade min mamma och pappas badrum med läppstift..;)..Att man vågade..;)

  Kramar på er

 3. Haha, ojdå!

  Sv: Jag äter oxå niferex men det hjälper inte, ska höra o man kan komlitera med något mer, kosten tänker jag ju på men blodpudding är ingen höjdare precis 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *