En skön onsdag

I dag har jag och Oliver promenerat och fikat i Vinterviken med min underbara vän Fredrik. Solen sken och det är dessa dagar som gör det så härligt att vara mammaledig!

Både i går och i dag har hämtningen på dagis gått kanon och det är ju jätte skönt! I dag kom jag och fröknarna överens om att Isabella ska få gå 3 dagar på dagis de tre veckor som är kvar innan hon får sommarlov. Isabella blev överlycklig när vi frågade henne om hon ville gå till dagis i morgon också.

Kvällen här hemma var jätte mysig fram tills nattningen. Det gick inge vidare bra och jag har sprungit i mellan två gråtande barn och försökt att komma på lösningar. Tillslut vid20.30, 1½ timme senare, sov Isabella och jag kunde helt koncentrera mig på Oliver som då fått lite magknip. Ibland skulle man behöva klona sig för att räcka till.
Nu håller även Oliver på att somna så nu ska jag passa på att göra lite småfix och sedan krypa ner i sängen.

Hoppas ni haft en bra onsdag!


På väg hem från dagis i dag

Join the Conversation

2 Comments

  1. Jag minns den känslan när Millie föddes och man helt plötsligt ade två att rå om, men du kommer på alla knepen efter hand det lovar jag!

    Kram & god natt!

  2. Vilken fin väska hon har…:P Förstår att man önskar att man kunde klona sig ibland.
    Önskar er en riktigt fin helg tillsammans!Många kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *