God morgon måndag

Isabella och G är redan hunnit vara ute i lekparken och gunga och Isabella har hjälpt till med att slänga alla våra papperssoppor. Ute skiner solen så härligt i dag så det blir nog en tur bort till Aspuddsparken på eftermiddagen.
Isabellas klädval i dag är lite intressant, en röd- och vitrandig klänning som sitter bakochfram och utochinvänd. Tvättlappen sitter under hakan men den ska vara så “de är bra så” sa hon varje gång som vi velat ändra. Till det har hon ceriserosa strumpbyxor och en turkos kofta. Riktigt snyggt, HaHa!! Sötnos! Tur att det fortfarande är lite kallt så hon behöver ha jackan som döljer det mesta. Till eftermiddagen har det säkert skett ett klädbyte, minst! De kan nämligen bli 2-5 klädbyten per dag 😉

Hoppas ni får en bra måndag och en bra start på den nya veckan!

Join the Conversation

4 Comments

 1. Haha, jag kommer ihåg när Junie var i den perioden, den höll i sig ett bra tag. Så bara för dig att vänja dig med de olika finfina kombinationerna, alla veet ändå hur det är och vem som valt så oroa dig inte för andras blickar, du får ett gott skratt istället! Millie väljer gärna kläderna men har ännu inte börjat med klädbyten under dagarna, så jag njuter lite ett tag.

  Vad mysigt att ni är lediga tillsamans. Jag är också “ledig”, knappt något plugg kvar alls men lämnade liten på dagis ändå för jag har ju lite lite pill…men nu ångrar jag mig nästan. Visst var det ruggigt ute i morse förresten, sol javisst men sketkallt ju! Vi fick vända hem och sätta på väst och vantar. Ha en toppen dag med din fina familj! KRAM

 2. Hihi, vad sött!! Byter hon kläder så ofta, jisses 🙂 Nova kan vara bestämd ibland på morgonen med vad hon ska ha på sig men sen släpper hon det. Kram

 3. Vad skönt att ni har bra väder man får sån energi när solen lyser ute!
  Hon är för söt Isabella tycker det var fint!! Kom också att tänka på mina trosa if byxor, ush vad jag saknar dem!!..;)
  Duktig tjej som hjälper till med sopperna!!

  Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans!Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *