Nu är det klippt

I går kväll kom Jennie över på middag och sedan klippte hon Isabellas hår. Det gick ganska bra faktiskt även denna gång. Det är ju bara, enligt Isabella själv, Jennie som får klippa henne. Nu ser vi äntligen hennes fina ögon igen 🙂
Efter Isabella så var det min tur att få topparna och luggen klippta och hon gjorde även ljusa slingor. Det var svårt att få en bra och rättvis bild i kväll på resultatet, det ser nästan lite rödaktigt ut men men bättre än ingen bild alls.
Jag blev supernöjd med håret.


Join the Conversation

4 Comments

  1. Vad fint det blev kanonbra !..;) Man känner sej alltid fräsch och fin när man fått lite ompyssling..!Duktig Isabella är som klipper sej.!.;)
    Hoppas ni får en mysig helg!!Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *