Join the Conversation

4 Comments

  1. Det blir ju kanon fint 😀 Vi håller på att dränera gräsmattan, den är så blöt. Så nu har svärfar dggit bort det översta lagert gräsmatta och ska sen lägga på sand för att blanda in i jorden… en hel vetenskap, jag lägger mig inte i så mycket, dom får sköta det 😉 Blev dock lite arg igår när jag kom hem och dom hade demolerat en av rabatterna innan jag tagit vara på något 🙁 Men men får köpa nya i stället 🙂 Hoppas ni får en härlig söndag, själv så flyr jag och Ebba fältet, och åker till mamma 🙂 KRAM

  2. Oj oj oj vad lik isabella han är på bilden:)fint med trägolv vi hade oxå det i förra lgh,det blir så mkt finare,japp snart ska poolen sättas igång här,vi ska försöka hitta ett litet billigare uppmärmningsystem idag så vi ska iväg till poolhusbutiken!kram på er o ha en fin dag fast det regnar lite.

  3. Vad fint det blev det gör verkligen mycket!Vi hade såna på guldheden mycket skönare att gå på! Härligt att det börja bli varmt så man kan sitta ute på kvällarna!!Hoppas ni haft en jättefin helg!!
    Kramar från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *