Lägga nytt golv på balkongen

I går lade vi nytt golv på vår balkong. Vilken skillnad det blev från att ha tråkigt cementgolv till fint trägolv! Nu ska vi bara plantera färdigt så blir det ännu mysigare att sitta där ute. G och Oliver invigde och satt och mös där i går kväll i den härliga kvälls solen.4 kommentarer

 1. 2010-05-23 @ 11:01

  Det blir ju kanon fint :D Vi håller på att dränera gräsmattan, den är så blöt. Så nu har svärfar dggit bort det översta lagert gräsmatta och ska sen lägga på sand för att blanda in i jorden… en hel vetenskap, jag lägger mig inte i så mycket, dom får sköta det ;) Blev dock lite arg igår när jag kom hem och dom hade demolerat en av rabatterna innan jag tagit vara på något :( Men men får köpa nya i stället :) Hoppas ni får en härlig söndag, själv så flyr jag och Ebba fältet, och åker till mamma :) KRAM

 2. 2010-05-23 @ 12:37

  Oj oj oj vad lik isabella han är på bilden:)fint med trägolv vi hade oxå det i förra lgh,det blir så mkt finare,japp snart ska poolen sättas igång här,vi ska försöka hitta ett litet billigare uppmärmningsystem idag så vi ska iväg till poolhusbutiken!kram på er o ha en fin dag fast det regnar lite.

 3. Anna
  2010-05-23 @ 18:30

  Vad fint det blev det gör verkligen mycket!Vi hade såna på guldheden mycket skönare att gå på! Härligt att det börja bli varmt så man kan sitta ute på kvällarna!!Hoppas ni haft en jättefin helg!!
  Kramar från oss

 4. 2010-05-23 @ 20:23

  Vad fint det blev!! KRam

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*