Långpromenad

Idag efter lunchen åkte vi till Vinterviken för en långpromenad medan barnen skulle vila middag. Det blev alltså ett nytt försök med syskonvagnen igen.. Det blir bättre och bättre, man vänjer sig men det känns långt i från 100 än…

Isabella sov bara i 30 min men hon satt ett tag och bara vilade i vagnen också så det blev bra ändå och Oliver sov under hela promenaden. Vi tog en tur ut på udden vid Vinterviken och tillbaka och sedan runt sjön Trekanten vid Liljeholmen. Det blev ju självklart också en sväng förbi minneslunden där Tjorven ligger begravd. När vi gick där i från säger Isabella “Hej då Sorven” och då kom det tårar ned för min kind. Åhh va vi saknar vår lilla korv!!! Det kändes jätte konstigt att gå promenaden runt om Vinterviken och trekanten för det var första gången som inte Tjorven var med och vi kunde nu promenera på utan bla några kiss- och luktstopp eller överhuvudtaget så kunde vi 😉

Solen sken och det var skönt att vara ute och få röra lite på fläsket, jag måste verkligen komma i gång. Under eftermiddagen och kvällen ahr det regnat lite till och från men det har ju inte stoppat vår lilla dam från att leka i lekparken och åka på sin sparkcykel. Själv har jag bakat ett jätte gott fruktbröd som Fitri gett mig receptet på, mums!

Nu blir det hockey här hemma och till de lite ost och kex! Hoppas ni också haft en bra torsdag!

Dammen vid djurminneslunden

Jag har fått en känsla av att Tjorven ligger i närheten av denna björk, jag vet inte varför det bara känns så när man är där.

Ellabellabus har vilat klart

Stora hav av vitsippor runt Trekanten

Mycket spring i dom små benen efter vilan

Join the Conversation

3 Comments

  1. Mysigt med promenad.. men jag förstår att ni saknar Tjorven!

    Hur går kvällarna och nätterna nu? börjar ni få ordning på allt o lite rutiner på lilleman eller hur funkar det eg?! Jag fattar inte att jag snart sitter där m två jag också… visst, det är tre månader kvar.. men ändå…

    Kram

  2. Vad fint det är där!Vill gärna gå dit någon gång och tända ett ljus för finaste Tjorven, förstår att saknaden är stor!
    Mysigt att ta en promenad tillsammans!Tycker syskon vagnen är jättefin!
    Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *