När ska det bli rätt???

I dag är vi med i lokaltidningen med Olivers födelseannons men tyvärr med fel födelsevikt. Det står 2760 istället för 3760 gram.

Redan på BB blev det tokigt med hans mått för barnmorskan glömde tydligen att  skriva in måtten i systemet märkte barnläkaren vid kontrollen innan vi fick åka hem. Men längd och vikt är ju något som man själv kommer i håg men vilket huvudmått han hade saknas för alltid.
I fredags efter bvc-besöket upptäckte jag att bvc-sköterskan hade antecknat fel vikt den gången hon gjorde hembesök, hon har skrivit 3400 i stället för 4400. Dessutom är jag helt hundra på att vågen visade 5750 i fredags och inte 5570 som hon skrivit…..

Att vi heller inte fick lokaltidningen idag vilket vi alltid får på tisdagar, tom redan på måndagar ibland, är ju också tokigt!! Sofi upplyste mig om att vi var med denna vecka och jag tittade på oss på nätupplagan. Kortet är väl inte det bästa, eller jo det blev ju det bästa kortet eftersom Isabella envisades med att räcka ut tungan på dom andra 😉
Jag har nu mailat redaktionen för att se om vi kan få den publicerad igen, man vill ju gärna klippa ut och spara den som ett minne och då är det ju roligt om det står rätt.

En nöjd kille ändå som kollar på Sverige-Frankrike matchen med mamsen i kväll

Join the Conversation

4 Comments

  1. Hoppas att det löser sig och att dem kan fixa så det blir rätt..;) Hör att Isabella har ärvt sin tant Annas grej att göra miner på kort..;)
    Han är så fin, lilltrollet, ser så nöjd ut..;)

    Hoppas ni får en fin dag imorgon!Tusen kramar från oss

  2. Åh sånt där e så irreterande,hade en praktikant på bvc sist vi vägde hon skrev ut längd o viktkurvan till mig men hon hade skrivit att Nova vägde ett kilo mer,då blir man arg ,efsom man blir så glad då hon ökat så mkt trodde jag tills min sambo läste o såg att det var helt fel:(lycka till med lokaltidningen!kram

  3. Tråkigt…fel efter fel, det är ju trots allt deras jobb dessa saker..hmm.
    Hoppas ni mår bra! Lillkillen är ju bara för söt:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *