På gång?

I dag gav Oliver och jag oss ut på en promenadrunda i det härliga sommarvädret. Oliver sov under hela rundan förutom ett litet magknip vid Trekanten men det gick snabbt över och vi fortsatte förbi och sa hej och fällde en liten tår hos Tjorven och sen vidare. Ungefär 1½ timme fick jag i hop och flera långa, hemska backar vilket är bra för ben och rumpa 🙂
Det var riktigt skönt och jag skulle så gärna vilja säga att jag nu är på gång men eftersom det var den 1:a riktiga ansträngningen så får jag nog vänta. Känns som 1 gång är ingen gång i det här fallet 😉 När jag gick där och tänkte på hur duktig jag var kom det enorma suget efter choklad, gräddbakelser mm Ja jag är ingen bantarmänniska, det ska va gött å leva, men jag har stått emot och inte ätit någon choklad på några dagar så lite stolt är jag allt. Sen behöver vi ju inte prata om alla dom skorpor med fikonmarmelad som slinkit ner i min mage dom senaste dagarna…
Nä nu vila och plåstra om skavsårsblåsan under foten.

Backen upp till Aspudden från Vinterviken
fortsättning på backen...
Backen upp till Midsommarkransen från Aspudden
Denna backe går man förbi vid Trekanten, tänk att sig upp till toppen & ner för den några gånger, de är träning!! Hua det lär aldrig hända i mitt liv 😉

Join the Conversation

3 Comments

 1. Vadduktig du är som kan klara en dag utan choklad, jag vet hur tufft det är 🙂 Härligt med långa barnvagnspromenader i solen, det är något man saknar när man jobbar. Kramkram

 2. Låter som en skön promenad härligt när det är så fint väder med!!
  Hoppas keson smakade bra..;) Och att G inte blev allt för besviken för det inte
  blev någon choklad. Hoppas ni får en mysig kväll!!
  Jag har burrat ner mig i min bruna puff och myser ..;)

  Massa kramar

 3. skönt efteråt:)men man måste ju unna sig godsaker då man ammar:)jag blir sååå trött om jag inte äter som en häst haha.kram till dig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *