Vart tar tiden vägen?

Tänk om dygnet hade fler timmar än 24 i bland! Mycket att göra och tiden försvinner i väg… Men vi har fått mycket gjort ändå även fast man inte alltid hinner allt man skulle vilja, tex läsa era bloggar, svara på mail/kommentarer, blogga själv mm.

Vi har nu bokat vår Göteborgsresa i juli, det känns jätte kul! Vi kom över tok-billiga tågbiljetter så det blir tåg i stället för bilen så nu vi hoppas på att Isabella inte kräks som hon gjorde på nedresan till Skåne förra året. Sedan är även hotell bokat i två nätter och sedan ska vi sova hemma hos Anna och Alex tre nätter och det ska bli såååå roligt, vi längtar redan! Anna och jag ska gå på spa som jag fick av henne i julklapp och sedan tänkte vi gå och se “Sex and the city 2” så nu gäller det att försöka att hålla sig från att se filmen innan….klarar jag det som är en sådant sex and the city fan?? Hm…

I morgon ska vi i väg på dop, det är Gs kusinbarn som ska döpas och det ska bli så roligt att träffa hans kusiner igen eftersom det inte sker så ofta tyvärr.

Hoppas ni får en härlig helg allesammans!

Vi firade i dag att G kunde sluta tidigt och att vi har hela helgen tillsammans med en rabarber- och jordgubbspaj med marängtäcke till efterrätt, mums!
Av spadet från rabarberna och jordgubbarna kokade jag smarrig saft också.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Åh vad vi längtar till att ni kommer ner och få många härliga dagar tillsammans! Ser så fram emot det!Vad duktig du är som gjort paj och saft..Det ser och låter helt underbart gott, kanske man kan få smaka när jag kommer upp?..;) Hoppas ni får en mysig dag på dopet idag! Jag ska snart iväg på namngivning!

    Ha en mysig helg!!Massa Kramar på er..

  2. Du är så pysslig 🙂 Pajen såg smarrig ut!!

    Låter väldigt mysigt med Göteborgstripp tycker jag 🙂 hälsa på vänner och bara umgås. Det blir så annorlunda när man liksom bor hos varandra sådär!

    Kram till er!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *