Helgen

Vi har haft en härlig helg men som vanligt när man har roligt så försvann den i väg i kanonfart!

I lördags åkte jag och barnen ner till Trosa och träffade Anna som var uppe från Göteborg tillsammans med hennes vän Sara och hennes charmiga lilla son Melvin. Jätte kul att träffa dom, vi strosade runt på Trosas små gator och i dom små butikerna, åt lunch och mös.
Barnen skötte sig riktigt bra vilket kändes fantastiskt skönt!Det som kändes mindre skönt var att jag hade fått en pbot när jag skulle åka hem… Grrrr!! I Trosa av alla ställen!!! Jaja det är bara att betala 🙁

I går  var vi i väg och kollade på golv till köket och till hallen så nu är det under kontroll, skönt! Det blir ett vitt trägolv till köket och ett laminat som ser ut som klinkers till hallen. I veckan ska vi ha några fler mäklare här för värdering och det känns jätte spännande.

I går kväll testade vi kvarterskrogen Nygammalt här i närheten tillsammans med Sofi, Elis och Stefan och den fick godkänt. Bra mat och bra priser! Efter maten åkte vi till lekparken nere vid kajen och busade.

Hoppas ni också haft en bra helg!

Tant-Anna 😉

Jag & Annas Sara

En av Trosas alla små mysiga butiker

Surt…

Isabella i lekparken

Oliver tränar nacken

Join the Conversation

3 Comments

 1. Tack för en jättefina dag tillsamamans!Var så skönt att få träffa er och kramas lite!
  Nu klarar vi oss i alla fall tills nästa gång som är om 3 veckor och det är ju alldeles lagom
  tycker jag!Vad mysigt att vara ute vid kvarterskorgen och äta lite!
  Fina bilder på småtrollen och en fin bild på deras underbara mamma!!

  Massa kramar

 2. Ser härligt ut! Trosa verkar vara en mysig stad, helt klart 🙂

  Vi ska prova det där med klistermärkena för potträningen.. Anders måste införskaffa en sits till toaletten så han kan köra för fullt också 🙂 men jag övningskör redan. Dock olyckor hela tiden eftersom han inte säger till innan utan under tiden han kissar… eller bajsar… och han vill inte sitta på toan. Suck. Men jag ska köpa klistermärken o affisch till både mig o Anders så vi kan köra på allvar sen.

  Ang ryggen så är den bättre än på länge.. konstigt nog. Men samma sak förra gången jag var gravid. Hade inte ont i ryggen på hela tiden. Det var ju innan diskbråcket men jag har haft problem m ryggen länge innan. Skönt att slippa den krämpan. Nog med annat 🙂

  Kram på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *