Jag kan inte blogga!

Näej jag kan inte ladda in bilder och allt strular osv det går bara att fixa genom mobilen så det får bli lite fler inlägg i morgon i stället 😉 Jag har haft kontakt med supporten i dag men det gick inge vidare men i morgon får jag kanske experthjälp av Sofi. Hoppas, hoppas att hon har lite tid över. Jag har väl pillat på något som vanligt…

På återseende när det fungerar igen!

Tur att både Elle och Mama kom med posten idag 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Nöjd å nöjd, jag har iof inte testat den med bebis i. Är nog mest nöjd med priset tror jag..

    Ja det här med potträning är laddat för många hoppas vi blir såna som det bara funkar på en gång för. Så vad det för mig med Junie nämligen =)
    Tror iof ni ska vänta lite då, tills hon visar mer intresse, fär för mig att det är tecken på mognad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *