Midsommarklänningen

I dag var jag och Oliver en snabbis in till stan innan vi skulle till Sös på efterkontroll. Vi hann bara handla en sak  för  Oliver fixade en bajsexplosion men en fin småblommig klänning till Isabella som hon ska ha på midsommar kom med hem. Förra året hade hon en i ungefär samma modell fast en vit, jag tycker dom är sååå fina med rosetten uppe vid halsen. How to kiss a frog är en av mina favoriter!

Coco dress – How to kiss a frog

Join the Conversation

2 Comments

 1. Åh vilken fin klänning!
  När man ser sånt så blir man nästan sugen på att få en liten tjej också. För jag tror faktiskt inte att min M skulle bli så glad om jag tog på honom klänning…

  Ha en bra dag
  Kram

 2. Vad fin den var! Tror lilla fröken kommer passa jättebra i den !Tycker det är så fin modell!
  Hoppas ni har en riktigt mysig dag tillsammans! Lästa om Mäklaren på Facebook!!
  Håler tummar och tår för er! Heja!!..;)

  Massa kramar från mej…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *