Oliver vår lille kille

Oliver börjar att vara mer och mer vaken och med i matchen om man säger så. Det är ju super kul att man börjar märka vilken liten filur han är. Han gillar att ligga på golvet (fast favoritstället att ligga på är fortfarande på skötbordet) och är riktigt stark när han tränar nacken och rullar över till ryggläge. Det som verkar vara mest spännande nu är att små smaska på sina små händer vilket han ofta gör. Han småpratar med litet sött joller och ler med stora härliga leenden, han är världens sötaste!
Han har haft väldiga magknip dom senaste dagarna men i dag verkar det som att det har lugnat ner sig lite och vi hoppas att det fortsätter så nu. Han är ett riktigt litet matvrak och då vet man ju att han är min son 😉 Han både ammar och får flaska vilket är superbra att han kan ta både och jag som mamma blir inte helt låst jämt. Oliver tycker att det är jätte spännande att titta på vad hans storasyster pysslar med och gillar när hon pratar och busar med honom (när det inte går för vilt till förstås). Han vill helst vara nära hela tiden dvs bli buren och vill helst sova på mig på nätterna. Det ska gärna hända en massa hela tiden så att sitta stilla med honom är inte riktigt hans grej, näej upp och gå, skumpa och kolla in vad som händer runt omkring är bäst.
Tänk att lillkillen redan är över 2 månader!!

Join the Conversation

5 Comments

  1. Tänk vad fort tiden går, redan stora killen!Och han är otroligt lik sin syster på bilderna!Jättefin!!Längtar tills jag får träffa er alla!
    Hoppas ni får en riktigt fin Söndagskväll tillsammans!
    Jag har dragit på mej mysisar och nu är det soff häng som gäller.!!

    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *