Dagarna rullar på…

I dag har Oliver och jag varit på 1:a föräldragruppsträffen på bvc. Det var jättekul att träffa trevliga mammor och söta små bebisar, jag tror att det kommer att bli en bra grupp och absolut inte lika tråkig som den jag hamnade i med Isabella! Det som är lite negativt är att jag är den enda 2 barnsmamman och man har ju inte riktigt samma funderingar och känner samma oro som 1:a gångsmammorna, dessutom känns det lite skumt att det är jag som har svar och kan ge tips och råd till dom och vissa mammor är ju mycket äldre än mig… 🙂

I kväll har vi varit på K-rauta och på Ikea och inhandlat lite inför homestylingen av vår lägenhet. Vi har ett riktigt tajt schema framför oss för den 25 juli ska vi vara klara för fotografering och vi åker ju till Göteborg veckan innan. I morse träffade vi den sista mäklaren så nu i kväll måste vi bestämma oss vem vi ska anlita, det står mellan två och det känns jätte svårt att välja!!

Vår härliga lilla tjej med hårbandet lite snyggt satt på huvudet, tröjan ut & in och skorna på fel fot… 😉

Isabella ligger och myser och tittar på tvn i taket i Ikeas nya lekhörna inne i restaurangen. Dock låg hon ju inte längre än 2 sekunder eftersom hon som vanligt har myror i brallan 🙂

Suddig men en glad Oliver som träffat bebis-kompisar i dag

Join the Conversation

4 Comments

 1. Myror i brallan ja 🙂 det har dom små liven!

  vi har inga föräldragrupper här vad jag vet.. 🙁 måste kolla detta.. skulle vara lite skoj.

  Söt Oliver 😉

  Kram

 2. Kände samma sak när jag gick i föräldrargrupp med andra barnet. Men de andra föräldrarna plus BVC sköterskan tyckte det va bra att man hade lite tips. Sen blev det inte att man riktigt kunde träff de utanför för alla promenader skedde alltid när man skulle lämna eller hämta på dagis…
  Men det är bra att man får gå även fast man har barn sen tidigare för lite uppfriskningar och tips behöver man ändå 🙂

 3. Vad roligt att Mamma gruppen kändes bra!
  Kan förstå att det känns svårt och välja..Ni får köra en sten sax och påse..:P
  Vad söt hon är Isabella med hårbandet..;)
  Vi längtar så tills ni kommer ner men nu är det inte
  alls lång tid innan jag kommer upp innan till er….;)
  Oliver är så lik sin syster..så fin..;)

  Hoppas ni har en mysig kväll!!Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *