En härlig kväll

I kväll var vi med mormor och gammelmormor på Långbro Värdshus och åt middag. Jag och gammelmormor åt en fantastisk god fiskgryta, jag kan starkt rekommendera er den. Isabella åt pannkakor och hon ville ha glass till efterrätt. Vår servitris var jätte gullig och pratade och skojade med Isabella hela tiden. När det blev dags för desserten tog hon med Isabella till köket där Isabella fick sitta på en stol bredvid kocken och säga vad han skulle lägga i skålen, det blev glass, jordgubbar, maränger och en kvist med citronmeliss. Isabella var helnöjd 😉

I kväll tog jag och Oliver en svettig promenad över till Sofi med post och för att klappa en sista gång på hennes fantastiska mage. Vattnet gick nämligen i dag och hon gick hemma med lite småvärkar, spännande!! Snart är h*n här!! Åhhh!! Olivers polare tittar snart ut och Elis blir en stolt storebror 🙂

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilken service det var på den restaurangen! Sånt är ju värt en lång resa så jag kanske får åka upp snart igen 😉

    Spännande med bebis på G! Hoppas min också kommer snart.. om en 3 veckor känns lagom 🙂 så vi hinner Kolmården först. Men med min vanliga tur går jag väl över 17 dagara el nåt…

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *