Vår semester

Vår semester i Göteborg var jätte rolig och mysig. Vi bodde först 2 nätter på Scandic Europa som var helt okej. Frukostbuffen var enorm och stackars Isabella blev helt förvirrad över att hon först skulle välja mellan 7 olika sorters bröd och sen att man kunde få både smörgås med ost, skinka, korv eller leverpastej på och dessutom pannkakor, köttbullar, priskorv, annanas, yoghurt, ägg, juice och russin samtidigt!!! 😉 Restaurangen hade en mysig liten lekhörna vilket ju är väldigt uppskattat av oss småbarnsföräldrar!

Tågresorna fram och tillbaka gick över förväntan faktiskt. Inga spyor, tack och lov! Jag säger bara halleluja för iphonen och den bärbara dvd-spelaren! Nedresan åkte vi x2000 men hemresan hade jag tydligen bokat på ett intercity-tåg men som tur var det ett som bara stannade på 2 ställen så det gick väldigt fort ändå.

Isabella tittar efter hästar och kossor

En trött Isabella sov mycket på hemresan

Oliver sov bra på tåget, skönt att även han hade ett eget säte

Barnen myser på hotellrummet

Oliver tyckte att sängen på hotellet var super skön
(ja det tyckte ju även vi andra med)

Join the Conversation

1 Comment

  1. Ja bärbar DVD är halleluja! Hur klarade våra föräldrar sig utan en sån 🙂 både för bilresor o tågresor 🙂

    Hotellsängen ser väldans skön ut 🙂

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *