Det blir nog en härlig tisdag

Idag ska vi ta en tur ner till Trosa och träffa min underbara vän Sara. Isabella blir avsläppt på vägen hos mormor, det blir nog roligast för alla 😉 Sist vi var hos Sara blev det inte många ord mellan mig och Sara för Isabella trottsade och skulle inte måla och sakerna hon hade med sig var helt ointressanta såklart! Hon får det mycket roligare hos mormor, dom skulle äta en av Isabellas favoriträtter tillsammans till middag nämligen blodpudding. Oliver är fortfarande hanterbar och får hänga med ut och äta och lyssna på tjejsnack. När jag rensade i källaren så hittade jag Saras och min “Hemliga låda” låst med ett dagbokslås från när vi var typ 12 år och idag ska vi låsa upp och läsa alla lappar som ligger där i. Spännande! Fast låsa upp och låsa upp, hehe, det är en gammal tvättmedelskartong så de är ju väldigt inbrottssäkert haha!!

Hoppas ni får en fin tisdag!

Isabellas solros som hon planterade har nu slagit ut så fint

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad fin solrosen är! Roligt att plantera för att sen se hur det ser ut när den växer! Jag är så nyfiken på er hemliga låda om man är snäll kanske man får veta vad som var i lådan 😉 blir avundsjuk på Isabella blev också sugen på blodpudding, men idag får det bli pannkaka här hemma! Massa kram på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *