Ett svettigt & myggigt kalas

Igår var vi på Christoffers 4 års kalas i Maiefred. Dom hade råkat ut för en mygginvasion som heter duga. Jag har nog aldrig sett något liknande, det var svarta moln av myggor överallt så vi kunde inte vara ute och då heller inte ha dörren öppen vilket resulterade i att det blev väldigt varmt och svettigt. Så fort någon kom och dörren öppnades så kom massor av myggor in och det blev svartprickigt på väggarna 😉 Alla torkade sin rinnande svett, kliade sig, viftade bort myggor och slog ihjäl myggor. Det är ju ett kalas man sent kommer att glömma HaHa! Men det var samtidigt mycket trevligt och vi fick smarrigt fika och barnen lekte och hade skoj.  I dag ser vi ut som prickigakorvar med alla myggbett 😉

En svettig Isabella kalasfikar

Fiska fiskdamm

Tuuuut!!!

Isabella tittar nöjt i sin fiskdammspåse

Jag och Oliver men Oliver vägrade att kolla in i kameran

Som man ser i bakgrunden så var det väldigt mycket kliande

Join the Conversation

4 Comments

  1. Men fy för så mkt myggor!! Eg är myggor värre än getingar eftersom de sticker ju ALLTID! usch och fy!

    Tydligen är Ville hel uppäten av nån grekisk moskito 😉 får väl se prickekorven imorron!! Längtar!

    Kram

  2. sv:aha, tack för tipset, ska ladda ner i morgon! =) Och håret, jag förstod inte riktigt är du blond som på första bilden eller mörk som du brukar? Visst är det nästan otäckt med förändringen innan man vänjer sig? Jag tror iof jag aldrig gjorde det som mörk fast Mario älskat. Vad sa gubben din?

  3. Otäcka myggor dem vill man inte ha och det värsta är ju att dem kliar något fruktansvärt! Vad söt Isabella är när hon blåser i tutan härligt med fiskdamm! Du och oliver är med söta för den delen 😉 ha en fin dag! Kramar

  4. Sv: jag kan säga att jag har haft den värsta veckan hittills i mitt liv tror jag… utan Ville menar jag. Hemskt att ha honom så långt borta så länge! Det är inget jag vill göra om.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *