Nervöst…

I går eftermiddag hade vi vår 1:a visning på lägenheten och det gick bra. Mycket folk och ett bra första bud är lagt 😉 Men shit jag vet inte när jag var så här nervös senast… Hua! I kväll är det visning igen och i morgon eftermiddag ska mäklaren hålla en liten för några som ringt och absolut inte kunde komma på dom utsatta tiderna.

I dag är Isabella på dagis sin vanliga tid men nu på nya avdelningen, ska bli spännande att hämta henne i eftermiddag. Efter dagis ska vi hem till Elis och leka och äta middag medan det är visning här hemma. Fortsätt nu att hålla tummar och tår!
Har insett att Olivers namngivning är på söndag och det kanske är dags att planera lite inför den också… Behöver jag säga att min stressmage och jag inte riktigt är kompisar just nu?!
Hoppas ni fått en bra start på den här nya veckan!

Isabella hjälpte till att städa lite inför visningen

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad skönt att visningen verkar ha gått bra!! Förstår att det är nervöst värre…

    Stressmage ja.. det är mindre skoj… urk. HOppas det blir bättre snart!

    Här är det lite otålighet som gäller… suck suck suck.

    Kram

  2. Vi håller alla tummar och tår vi har! Nu är det spännande! Vi hoppas oxå att den här vecka går fort så vi snart får träffa er ! Vad duktig Isabella är på att hjälpa till och städa hon får gärna komma till oss sen 😉 hörs ikväll!! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *