Ny vecka

Det blev en lite stökig natt i natt då vi alla hade myggbett som kliade. Stackars Isabella som inte kunde sova för det kliade sådant. Jag tror att det här är hennes första myggbett, i alla fall så är det första gången hon besväras utav myggbett.

Jag började den nya veckan med ett besök hos min frisör. Det blev helt okej och mitt hår känns nu lite friskare igen efter min hårda behandling förra veckan.

Idag ringde dagis och frågade om Isabella kan komma några timmar i morgon och på onsdag för dom ska lite smått börja med överflyttningen till den andra avdelningen. Isabella blev överlycklig, hon som bara senast i går kväll lade fram sin ryggsäck som hon ska till dagis. Jag försökte säga att det var en hel vecka kvar… Men nu får hon ju gå dit redan i morgon efter nästan tio veckors sommarlov så det blir kanon!

Oliver har kommit på hur man gör pruttljud med munnen och det har han typ ägnat hela helgen åt. Lite mindre uppskattat av hans föräldrar när det varit grötdax!! 😉
Han är en riktig liten glad kille i dag.

Hoppas ni också har en bra start på denna nya vecka!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Skönt att vara hos frisören och skönt att du blev nöjd! Roligt för Isabella att vara på dagis hon som har längtat 😉 jobbigt att inte kunna sova av myggbetten men det är ju jättejobbigt när det kliar! Söt han är lillkillen så glad! Snart får jag krama på er! Längtar! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *