Ny vecka

I dag har Isabella varit hemma från dagis, hon är bättre och hade nog kunnat gå men hennes morfar och Carita är uppe från Spanien och kom förbi och hälsade på i dag tillsammans med gammelfarmor och då kan man ju inte vara på dagis heller 😉
I kväll har jag och barnen varit på två lägenhetsvisningar, en i Långbro och en i Järvastaden. Båda kändes bra så nu får vi se. Barnen skötte sig faktiskt riktigt bra på visningarna, okej den i Järvastaden fick vi sällskap utav Jeanette, Daniel och lilla pyttelilla söta Linus som är 9 dagar… Åhh tänk att Isabella varit så liten en gång i tiden, knasigt! Nu skulle tom lilla Minna se stor ut bredvid 🙂

I kväll gick väl nattningen sisådär, Isabella skulle absolut ha sina nya fina skor. Jag sa lite fint för att undvika bråk att man inte kan sova med skor men hon svarade lugnt “Mamma, jag lovar det kan man, titta här” så lade hon sig ner i sängen och drog på sig täcket HaHa! Efter lite lirkande fick jag tillslut av dom. Oliver bestämde sig först för att han inte skulle sova och låg i stället och pillade på Isabellas blåa mjukisapa. Som tur var så låg jag i mitten så Isabella såg inte att han hade apan annars hade hon illtjutit “Nej, han äter upp den!!” som hon alltid gör så fort hon ser att han får tag på en av hennes mjukisdjur.

Nu är det definitivt natti natti som gäller för mig, hoppas ni haft en bra start på den nya veckan!

Oliver skötte sig fint i bilstolen på visningen i Långbro. Lite tungt för mamsen att bära bara 😉

Isabella på väg på visning. Hon trotsar genom att ha nappen en stund bara för att vi håller på att sluta med den 😉
Nya Mimmitröjan, dom nya glittriga skorna och nya väskan går knappt att få av Isabella just nu.

Som sagt, i går fick jag bråka av Mimmi-tröjan innan nattningen och i kväll var det skornas tur...

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad roligt att hon gillade Mimmi tröjan så mycket ! Hoppas du får av den någon gång 😉 håller tummarna för visningarna du var på , vad skönt att det kändes bra! Hoppas ni får en fin dag tillsammans! Tack för ni finns! Kram på er

  2. Haha, jag skrattar gott åt det du skriver om Isabella för Nova är prescis likadan. Imorse skulle hon gå i finskorna (sommarskor) till dagis och så fick jag INTE stänga jackan för då syns ju inte Hello Kitty!! Till saken hör att vi hade regn och typ 8 grader ute 🙂

    Hoppas ni hittar en lägenhet som ni vill ha och att ni får den sen. Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *