Söndag & namngivning

I dag är det dags för Oliver att ha sin namngivning för släkt och vänner. Jag har inte riktigt hunnit med att planera detta till fullo för jag har varit så upptagen med allt runt försäljningen av vår lägenhet och sedan var ju Isabella sjuk torsdag, fredag… Men det blir vad det blir och det blir säkert jätte bra 😉
Min moster har varit snäll och ställt upp med att baka sin fantastiskt goda vaniljbullar och min mormor har varit snäll och bakat sina super goda småkakor och det uppskattar vi enormt! Tårtorna blir tyvärr inte hembakta eftersom vår ugn inte fungerar än så det blir köpta marängbottnar med grädde och blåbär! Till barnen finns majskrokar, riskakor, djurkex, små russinpaket och chokladbollar så dom blir nog nöjda dom med.

Oliver har gjort sig redo och packat ner sin “frack” till sin stora dag. Självklart ska ni få se bilder!
Hoppas ni får en bra söndag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för en jättefin namngivning och middag tillsammans!
    Var så roligt att ni följde med oss ut och åt, så vi fick träffa er så mycket vi bara kunde! Hoppas ni haft en bra dag! Tusen kramar..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *